Isn’t this play room design simply irresistible?

Irresistible play room design

Bradley Faye were recently instructed to provide CGI renders for a new refurbishment of a large property in the New Forest, Hampshire. What developed was an irresistible play room design for an inspired bedroom and playroom combination.

Working with the Architects plans and visualising the unbuilt space with CGI renders, this has enabled the Hamiltons family who own the property to amend, refine and approve designs of the interiors prior to starting the costly renovation work. Rather than making guess work from floor plans and trying to speculate from a mood board what the end result will achieve, photo realistic imagery enables a client to assess exactly how a layout or designed interior will work in any given space. Mixing textures, colour palettes, furniture and soft furnishings, the final resulting imagery can attain exactly what works for the client right down to ensuring everything fits spatially.

Mark and Jess Hamilton are giving up the fast pace of life in central London to live ‘the good life’ down south amongst the quiet countryside and rural rhythm of village life. Having recently been blessed with two boys and becoming a family, this caused a re-evaluation of their future, involving location as well as career changes.

The change in location and with it lifestyle, has prompted them to assess exactly what they want to achieve with a larger property and surroundings compared to their former city dwelling.

In their current, soon to be former property in London, the boys are already used to sharing a room. However the opportunity of moving to a larger property and giving them their own rooms was decided against for the time being in favour of a larger shared bedroom / play room instead.

We just had to share this proposed irresistible play room design integrated into a bedroom for one pair of very young lucky boys. This unique bedroom with its very own soft play will be the envy of all their friends.

Irresistible play room design
CGI Image Copyright © Bradley Faye

Jess explains the inspiration was derived from a family outing one wet and windy day. “As they get older they will want their own space, but for now we thought why not give them one of the largest rooms in the house and combine it as a play room. Mark and I took the boys to Soft Play one weekend and that inspired us to create a miniature version. We wanted something that not only would be fun but also stimulate their imagination.”

The custom-built bunkbeds with integrated Soft Play, calming hues of blues, greens and a rocket theme, provides both a tranquil and enlivening environment that will no doubt be a favourite amongst friends for many sleep overs and play dates to come.

Irresistible play room design
CGI Image Copyright © Bradley Faye

All Images are Copyright © Bradley Faye

Comments are closed.